ورود به چت روم
چت روم جوانان و نوجوانان ویژه دهه 70 و 80
ساخت وبلاگ جدید
ساخت وبلاگ جدید و حرفه ای در چند ثانیه

نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه کباب فلفلی

جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که
علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
ادامه مطلب
کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های لذیذ و خوشمزه ایرانی است که از
کباب های نوین محسوب می شود. این کباب خوشمزه به دلیل استفاده از گوشت
بلدرچین علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن نیز خاصیت های زیادی
دارد.
ادامه مطلب
کباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع
روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهیه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و
آسان است.
ادامه مطلب
کباب فلفلی یکی از انواع کباب های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه
بر اینکه به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود ، به صورت پیش غذا هم سرو
میشود. این کباب خاص را می توانید به ذائقه خودتان با فلفل شیرین یا فلفل
تند تهیه نمایید.
ادامه مطلب
دنده کباب یکی از قدیمی ترین کباب های ایرانی است که اصالت آن متعلق به
شهر کرمانشاه می باشد. این کباب با نام دنده کباب کرمانشاهی شناخته می شود و
اگر آنرا به صورت حرفه ای درست کنید می تواند یک انتخاب عالی برای پیک نیک
های شما باشد.
ادامه مطلب
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل
محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند
آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب
آن است.
ادامه مطلب
کباب ژاپنی یکی از انواع کباب های کشور ژاپن است که به دلیل طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند فیله کباب ایرانی با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به همین دلیل طعمی فوق العاده خوشمزه دارد.
ادامه مطلب
کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به
خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. محبوبیت این کباب در ترکیه
مانند محبوبیت ساندویچ فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه های خیابانی آنرا می بینیم.
ادامه مطلب
شیش کباب با راسته گوساله
شیش کباب یک کباب مشهور از کشور ترکیه است که با تکه‌های مربعی گوشت که روی سیخ زده می‌شود درست می‌شود. نام این کباب شبیه به ششلیک است که هر دو 
برگرفته از کلمه ترکی شیش به معنای سیخ است. 
شیش کباب هم با مرغ و هم با گوشت قرمز درست می‌شود. این کباب در واقع با گوشت خوابیده در مواد یا همان مرینت شده درست می‌شود که طعم فلفلی خوشمزه‌ای خواهد 
داشت. بهترین بخش گوساله برای کباب بخش راسته است، چون نسبت به سایرین برای کباب مزه ب
جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم
بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری
با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.
ادامه مطلب
جوجه کباب
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی
از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده
است.
ادامه مطلب
آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است. این کباب شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد و در کنار کباب ترکی از محبوبترین کباب های کشور ترکیه محسوب می شود.
ادامه مطلب
فیله کباب یکی از انواع کباب های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که
طرفداران بسیار زیادی دارد. این کباب خوشمزه با فیله گوساله و گوسفند تهیه
می شود و به دلیل اینکه گوشت مدت طولانی در سسی مخصوص استراحت می کند طعم
بسیار لذیذی دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

 
ادامه مطلب
کباب پز صنعتی
کباب پز صنعتی یا سالاماندر کشویی آسانسوری در چهار ظرفیت ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سیخ و یک مدل رومیزی با ظرفیت ۱۲ سیخ تولید می گردد. مصرف کننده با توجه به تعداد مشتریان و فضای آشپزخانه خود می تواند، یکی از مدل های کباب پز تابشی سالاماندر را انتخاب نماید.کباب پز تابشی سالاماندر در بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نام های کباب پز تابشی آسانسوری و یا کباب پز تابشی چند منظوره نیز نام برده می شود.
مزایا کباب پز تابشی رو میزی
پخت بدون دود
پخت انواع
کباب بختیاری یکی از کباب های معروف و پر طرفدار ایرانی است. تقریبا می شود گفت این کباب هم حاوی کباب چنجه است هم جوجه کباب . برای تهیه کباب بختیاری از راسته گوسفند یا فیله گوساله به همراه گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کباب بختیاری تهیه نمایید. 

مواد لازم کباب بختیاری:

فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ماست ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
ک
طرز تهیه جوجه کباب قرمز
آموزش آشپزی و شیرینی پزی , جوجه کباب , نکات مهم  در تهیه جوجه کباب قرمز , آموزش طبخ جوجه کباب قرمز
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب قرمز :
مرغ
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی
نمک و پاپریکا و پودر چیلی و آویشن
سیر
آب پیاز
 
طرز تهیه جوجه کباب قرمز:
ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و روغن زیتون به همراه رب را مخلوط کنید و
سپس به نمک و پاپریکا و پودر چیلی و مقداری آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط
کنید مقداری آب پیاز و یک حبه سیر رنده شده (برای هر یک
اهالی سیسیل به آفتاب درخشان، ساحل زیباو مافیای پالرمو شهرت دارند، اما از کباب این جزیره ایتالیایی نباید غافل شد که طعم آن نظیر ندارد. همه مواد به کار رفته در این کباب  
لذیذ از خاک سیسیل به دست می‌آید و به معنای واقعی سنتی است. هرچند در مقایسه با کباب زعفرانی ایرانی حرف چندانی برای گفتن ندارد اما طعم آن با ذائقه ایرانی کاملا 
سازگار است.

ادامه مطلب
دستگاه کباب ترکی



دستگاه کباب ترکی یا دونر کباب جز تجهیزات پخت فست فود و تجهیزات پخت رستوران می باشد.
دستگاه کباب ترکی در مدل های دستگاه کباب ترکی رومیزی ، دستگاه کباب ترکی دو سیخ ، دستگاه کباب ترکی تک سیخ ساخته می شود و براساس سفارش مشتری به صورت دستگاه کباب ترکی کابین دار و دستگاه کباب ترکی بدون کابین قابل ساخت می باشد .
جنس دستگاه پخت کباب ترکی یا دستگاه پخت کباب دونر از ور
این
کارت ویزیت به صورت لایه باز وکتور با کیفیت بسیار عالی و قابلیت ویرایش
کامل در نرم افزارهای گرافیکی است. از این طرح لایه باز می توانید در طراحی
انواع کارت ویزیت های شخصی،اداری، شرکتی و سایر مشاغل استفاده کنید.
دانلود
 
کافه،کارت ویزیت کاغذ دیواری،کارت ویزیت کارشناس رسمی دادگستری،کارت
ویزیت کبابی،کارت ویزیت کباب سرا،کارت ویزیت کبابی لایه باز،کارت ویزیت
کباب ماهی،کارت ویزیت کبابی رایگان،کارت ویزیت کباب،کارت ویزیت کبابی لایه
باز ر
کباب مرغ با کرفس
یکی از انواع کباب های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. کباب مرغ
با کرفس یک کباب رژیمی محسوب می شود و نکته جالب در مورد این کباب این است
که می توانید آنرا به همراه سیخش به صورت یکجا میل کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب مرغ با کرفس با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب مرغ با کرفس
سینه مرغ
۱ عدد

هویج
۱ عدد

برگ کرفس خرد شده
۱۰۰ گرم

پیاز
۱ عدد

ساقه کرفس
۸ عدد

زعفران دم کرده
به میزان کافی

روغن مایع
به
دونالددرحال خوردن کباب خرچنگ به همراه نتانیاهودررستوران دریایی بود.همیشه شکایت های نتانیاهوازایران اوراآزرده خاطرمینمود.درحالیکه کباب خرچنگ رانتانیاهودردهان داشت صحبت میکردکه چگونه بافشاربیشتربه ایران ازایران بخواهدنسل فلسطینی هارامنقرض کند.
تمام آرزوی نتانیاهودرکشتارانسانهابرآورده میشد.دونالدگفت بانک های ایالات متحده ورشکست شده اندوقتی افرادپول خودرادرطلاسنگ میکنندپول سمت بانک نمیرود.ازطرفی نرخ بهره انقدربایدبالاباشدکه اف
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
کباب چیکن ساتای
یکی از انواع کباب های بین المللی است که اصلیت این غذا متعلق به کشور
تایلند است. در تایلند این کباب خوشمزه را در کنار کباب آناناس سرو می
کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب چیکن ساتای با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب چیکن ساتای
سینه مرغ
۵۰۰ گرم

برنج پخته
۲ پیمانه

خامه ترش
نصف پیمانه

ریحان تازه
۲ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری

کره
۱ قاشق غذاخوری

ادویه تایلندی
۱ قاشق چایخوری

سیر
۱ حیه

آناناس
تاس کباب عسلی
تاس
کباب یک غذای ایرانی محبوب و کاملا مورد پسند برای همه است. این غذا از
جمله غذاهایی اصیل ایرانی است که به شکل های متفاوت در استان ها و مناطق
گوناگون ایران پیدا می شود. تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از
قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب
استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. تاس کباب
را می توان به نوعی یکی از غذاهای مغذی دارای همه نوع ماده مفید در یک
وعده در نظر
سکانس اول: روی بنر بزرگی نوشته شده کباب سیخی 4000 تومان!
سکانس دوم: مغازه پلمپ شده! یخچال ها که از پشت شیشه مغازه دیده می شن، خالی هستند و فقط برگه پلمپ روی در مغازه است. مردمی که از جلو مغازه رد میشن شروع می کنن فحش دادن که خدا لعنتت کنه گوشت خر میدادی به خورد ملت.
سکانس سوم: روز قبل از سکانس دوم، آشپز که پسر جوون 25 ساله ایه، بعد از اینکه حلیم اول صبح رو می فروشه، میره نونوایی و سفارش سنگک ناهار رو میده. برمی گرده مغازه و برنج رو خیس می کنه، کباب ها
کباب پز صنعتی



کباب پز گازی جز تجهیزات پخت کباب و جوجه در آشپزخانه صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. 
کباب پز گازی یا چدنی به صورت تمام استیل و نیمه استیل ساخته می شود. 
کباب پز تمام استیل
رویه کار کاملا استیل و شعله های آهنی(به علت تحمل بالای گرما) و پایه های
پروفیل استیل 40*40 به کار می رود.  و در قسمت زیر شعله ها سینی آبریز از
جنس ورق استیل کار گذاشته می شود. 
کباب پز نیمه استیل ا
کباب مرغ ترش
مواد لازم: 
فیله مرغ: نیم کیلو
پیاز خرد شده: دو عدد
سیر له شده: یک حبه
زعفران دم کرده: سه قاشق
ریحان تازه: ۵۰ گرم
روغن زیتون: دو قاشق
آبلیمو: یک قاشق
رب انار: سه قاشق
ماست: دو قاشق
کره: ۵۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیخ چوبی: به میزان لازم
 
ادامه مطلب
کباب شیشلیک یکی از معروف‌ترین و قدیمی‌ترین کباب‌های ایرانی است که روش پخت آن با کباب‌های دیگر کمی متفاوت است. چون شیشلیک از قسمت دند? گوسفند تهیه می‌شود، مهم‌ترین بخش تهی? این کباب، پختن آن است.
شیشلیک از دند? گوسفند تهیه می‌شود. هرچه گوسفند کوچک‌تر باشد، طعم کباب بهتر است. برای تهی? این کباب نباید دنده  از گوشت جدا شود و باید به همان شکل سیخ کرد.
دو نکت? اساسی در تهی? این کباب هست؛ یکی مزه‌دار کردن شیشلیک و دیگری تهی? سس که روی منقل باید ب
کباب کوبیده از کباب‌های خوش‌مزه و پرطرفدار ایرانی است که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. این کباب پرمصرف‌ترین کباب در بین ایرانی‌ها است.
کباب کوبیده مانند خورشت قورمه سبزی از غذاهایی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. درست کردنکباب کوبیده نرم و آبدار در منزل به روش حرفه‌ای، شبیه آن‌چه کباب‌زن‌های ماهر در کبابی‌ها و رستوران‌ها درست می‌کنند، کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن فوت‌ و‌ فن‌ها و نکات مهم و طلایی، می‌توانید یک کب
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ یکی از انواع کباب کوبیده است که با گوشت مرغ تهیه می شود. کباب کوبیده مرغ همانطور که از نامش مشخص است با گوشت مرغ تهیه می شود و برای کسانی که منع مصرف گوشت قرمز دارند بسیار مناسب است. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب کوبیده مرغ
سینه مرغ
۵۰۰ گرم

پیاز
۲ عدد

سیر
۲ حبه

کره
۵۰ گرم

تخم گشنیز
نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده
۱ قاشق غذاخوری

نمک و ا
با
آموزش کباب قفقازی در خدمت شما هستیم. برای طبخ این غذای خوشمزه می توانید
از گوشت یا مرغ خالی هم استفاده کنید ولی ما در این اموزش کباب را به صورت
میکس مرغ و گوشت قرمز تهیه می کنیم.
مواد لازم کباب قفقازی
راسته گوساله 250 گرم
سینه مرغ 250 گرم
ماست 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز تعدادی
طرز تهیه کباب قفقازی
برای تهیه کباب قفقازی ابتدا راسته گوساله و سینه مرغ را به قطعاتی به طول 4 سانتی متر و ع
پدر از این آدم هایی ست که همه جا دوست و آشنا دارد. توی پلدختر هم دوست داشت. قبل از ورود به شهر، بار را داخل گاراژ او مستقر کردیم و خودمان رفتیم و چرخی توی شهر زدیم.
وضعیت شهر را که خبر دارید و من چیزی نمی گویم. 
اصلا عزیز من، چه باور کنی چه نه، این ها فرعیات ماجرا اند ... بگذار من اصل مطلب را برایت بگویم . رفیق بابا برای اینکه کمی فضا را ملایم کند برایمان تعریف کرد:
شب سیزده به در با چند تا از دوستان قرار گذاشتیم که فردا بزنیم به دل کوه. یکی از رفقا که
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی
ادامه مطلب
تست طعم و مزه غذاهای کشور های دیگه هیچ وقت خالی از لطف نیست مخصوصا وقتی از مواد اولیه اش هم خبر داشته باشیم و بدونیم با ذائقه مون جوره. غذایی که در این مطلب میخوام بهتون یاد بدم هم جز همین غذاهای خوشمزه است که مخصوص کشور تایلنده و با مرغ تهیه میشه و یه کباب طعم دار شده با انواع ادویه هاست، امیدوارم درستش کنین و از عطر و طعمش لذت ببرین …

ادامه مطلب
جوجه فسنجان کباب
خوردن همیشه لذت بخش بوده است و کمتر کسی را داریم که از خوردن آن سر باز
بزند. درست کردن کباب فوت و فن هایی دارد که افراد کمی هستند که به آن مسلط
هستند، کباب جوجه فسنجون نیز یکی از کباب هایی است که علاوه بر اینکه
طرفدار دارد، درست کردن آن نیز خیلی سخت نیست. ما در این پست آموزش آشپزی راه راحت تری را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم تا انتها با ما همراه باشید.

 

 
طرز تهیه جوجه فسنجان
 
برای تهیه این جوجه فسنجان خوشمزه ابتدا م
ساده ترین شغل در ایران میتواند راه اندازی کترینگ برای تهیه غذای سالم ایرانی باشد که اغلب افراد با کمترین بودجه توانایی راه اندازی و تاسیس یک کترینگ را دارند، برای این کار ابتدا به ساکن باید یک فضای مناسب و ایمن برای آشپزخانه خود در نظر داشته باشید و با کمی قدرت مدیریت و برنامه ریزی می توانید به سریع ترین مرحله سود دهی برسید. در ادامه قصد داریم تا برخی لوازم اساسی که باید قبل از هرچیز در فکر تهیه آن باشید تا کیفیت غذای کترینگ خود را بالا ببرید
فکر کنم اکثرمون از لذیذ بودن غذا‌های شمالی
شنیده باشیم و در صورتی که تستشون کرده باشیم صد در صد این گفته رو تصدیق
میکنیم. در مطلب امروز میخوام براتون طرز تهیه یه خورشت فوق العاده لذیذ
گیلانی رو بگم به اسم گمج کباب. مواد تشکیل دهنده گمج کباب تقریبا شبیه
کباب ترش گیلانی هستش، اما با کمی آب داخل ظرف‌های سفالی مخصوص که گمج نام
دارن پخته میشه. این مطلب رو ببینین تا هم با گمج آشنا بشین و هم طرز تهیه
گمج کباب رو یاد بگیرین.

مواد لازم برای تهیه گم
طرز تهیه کباب بختیاری در تابه
کباب بختیاری در تابه یکی از انواع روش های تهیه کباب بختیاری است که تفاوت هایی با کباب بختیاری اصلی دارد. کباب بختیاری در تابه مانند کباب ترکی به همراه برخی مواد مثل قارچ و فلفل دلمه ای طبخ می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب بختیاری در تابه با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب بختیاری در تابه
فیله گوساله
۳۰۰ گرم

سینه مرغ
۳۰۰ گرم

قارچ
۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای
۱ عدد

پیاز
۲ عدد

جعفری
۱ قاشق غذاخور
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
ادامه مطلب
کباب صرب
یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که همانگونه که از نامش مشخص
است اصالتش به صربستان باز می گردد. جالب است بدانید این کباب خاص از
ترکیب گوشت قرمز و سوسیس طبخ می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب صرب با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب صرب
گوشت گوساله
۵۰۰ گرم

سوسیس
۲۰۰ گرم

سیر
۲ حبه

پنیر پیتزا
۲ قاشق سوپخوری

ریحان تازه
۲ قاشق سوپخوری

پودر سوخاری
۲ قاشق سوپخوری

نعنای تازه
۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع
به م
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
طرز تهیه کباب لندنی
کباب لندنی
یکی از انواع کباب های کشور انگلیس است که شباهت زیادی به استیک گوشت
دارد. این کباب خوشمزه طعم بسیار خوبی دارد و توصیه می کنیم حتما آنرا برای
یک بار هم که شده امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب لندنی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب لندنی
فیله گوساله
۱ کیلوگرم

سیر
۲ حبه

سس سویا
۱ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع
۱ قاشق غذاخوری

نمک و انواع ادویه
به میزان کافی

طر
طرز تهیه کباب حلزونی
کباب حلزونی
یکی از انواع کباب های مجلسی و پرطرفدار ایرانی است. این کباب خوشمزه هم
مانند کباب بختیاری از مخلوط گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه می شود. این کباب
مخصوص را می توانید برای مجالس خاص خود تهیه کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب حلزونی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب حلزونی
فیله مرغ
۳۰۰ گرم

فیله گوسفندی
۳۰۰ گرم

آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی
۲ عدد

پیاز
۲ عدد

زعفران دم کرده
۱ قاشق غذاخوری

با
آموزش طرز تهیه کباب بناب یکی از کباب های پرطرفدار ایرانی در خدمتتان
هستیم. در ادامه با ما همراه باشید و این اموزش را از دست ندهید.
مواد لازم کباب بناب
گوشت گوسفند پر چرب یک کیلو گرم
پیاز دو عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بناب
برای
تهیه کباب بناب ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه
با چاقو هر کدام را نصف کنید و هر نصف پیاز را ابتدا عمودی برش دهید و سپس
افقی.به این مدل برش زدن مدل نگینی میگویند.
پس از اینکه هر
طرز تهیه کباب ماهی استروژن
کباب ماهی استروژن
یکی از انواع کباب های ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می
گیرد. اگر به غذاها و مخصوصا کباب های دریایی علاقمند هستید توصیه می کنیم
این کباب خوشمزه را از دست ندهید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب ماهی استروژن با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب ماهی استروژن
ماهی استروژن
۳۰۰ گرم

پیاز
۱ عدد

فلفل دلمه ای سبز
۱ عدد

لیمو ترش
۱ عدد

روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری

زعفران دم کر
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا
متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه گمج کباب با چوقاق از غذاهای محلی استان گیلان:
گمج کباب با چوقاق یک ترکیب فوق العاده لذیذ و از غذاهای محلی و خوشمزه استان گیلان است که در تهیه آن از گوشت، رب انار، سبزی های محلی و… استفاده می کنند، در این مطلب طرز تهیه گمج کباب را برای شما آماده کرده ایم تا از پخت و تهیه این غذای خوشمزه استان گیلان نهایت لذت را ببرید. این غذای محلی و محبوب استان گیلان در ظروف خاصی تهیه می شود که در استان گیلان به گمج (ظرف سفالی مخصوص استان گیلان) معر
دیروز بود یا پریروز یا پس‌پریروز، یاد ندارم. خیابانِ بالایی را گز می‌کردم که پشت قفسه‌ی شیشه‌ای دکانِ پاپیروس‌فروشیِ آق‌یوسفِ کباب‌فروش رویه‌ی صحیفه‌ای نظرم را جلب کرد. یحتمل می‌دانی که لقب‌ش از برای این است که آقامان سال‌های نوجوانیِ پدرت کباب‌فروش بوده. لختی بعد درِ دکان‌ش را تخته می‌کند و از آن پس دفتر و مصحف و کتاب می‌دهد دست مردم. داخل شدم و صحیفه را خواستم. برای‌م آورد. نشان‌ش «اکنون» بود و نامِ کاتب‌ش نظریِ فاضل.
نفهمیدم ی
✅ مواد لازم:
▫️گوشت سردست گوسفند و کمی چربی قلوه گاه یک کیلوگرم
▫️پیاز رنده شده    دو عدد متوسط
▫️زعفران آب شده غلیظ     به میزان دلخواه
▫️نمک دریا و فلفل     به مقدار لازم
▫️سویق گندم    یک و نیم قاشق غذاخوری

✍ طرز تهیه:

گوشت را خرد بکنید و  در ابتدا ظرفی را پر از آب بکنید و گوشت را داخل آن بریزید تا چندین ساعت بماند.سپس گوشت ها را  بیرون بیاورید و خوب بشورید. این کار برای خارج شدن خونابه داخل گوشت ضروری است.خوردن گوشت نشُسته موجب بیمار
خدمات تور وان
شهر وان در شرقی ترین ناحیه ترکیه واقع شده است. مسافت این شهر با تبریز حدود ۳۳۰ کیلومتر است و با خودرو کمتر از ۵ ساعت راه است. به این دلیل مسافران ایرانی بسیاری زمینی به وان سفر می کنند. این شهر کرد نشین بوده و زبان اصلی مردم آن کردی کرمانجی است. دریاچه وان مهمترین جاذبه این شهر است . علاوه بر دریاچه، جاذبه های تاریخی و بناهای قدیمی نیز بسیار دیدنی هستند. گربه وان هم که چشمانش دو رنگ است از جاذبه های جالب این شهر است. مردم این شهر بسی
دستور پخت چلوکباب برگ
کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم 
بطور مثال پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را برش میزنیم ( با این کار پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود ) بعد گوشت 
را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
امیدوارم به من نخندین
ولی احساس میکنم نفرت مردم جهان از هم هر لحظه داره بیشتر میشه
مسائلی مثل racism داره عادی تر میشه توی دنیا
یا شاید شعور مردم داره پایین تر میاد و کمتر میفهمن این چیزا رو که بعید میدونم.
یا مردم دارن سطحی تر میشن.
شما دقت کنین
فیلمهای عالی و قوی ای مثل uglydolls یا the green book کمتر توی آی ام دی بی رتبه اورده.

درسته که حالا ای ام دی بی نماد طیف خاصی نیست و حرفای منم ممکنه ابکی و پر از قضاوت باشه
ولی واقعنی نژادپرستی داره فوران میکنه.
من ب
آخرین جزییات بازار اقلام اساسی در ایام پایانی سال/ آیا قیمت گوشت، مرغ و آجیل کاهش می‌‌یابد؟آخرین بررسی‌ها از سطح بازار عمده فروشی‌های مولوی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۱۳ تا ۲۰ هزار، برنج پاکستانی ۸ تا ۱۱ هزار، برنج هندی ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰، شکر ۳ هزار و ۸۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰، قند ۵ هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰، لیموعمانی ۶۰ هزار، نخود ۱۰ تا ۱۲ هزار، لوبیا قرمز ۱۳ تا ۱۵ هزار، لوبیا چیتی ۱۲ تا ۱۵ هزار، عدس ۸ تا ۱۰ هزار، لپه ۱۰ تا ۱۳ هزار، رب گو
آخرین جزییات بازار اقلام اساسی در ایام پایانی سال/ آیا قیمت گوشت، مرغ و آجیل کاهش می‌‌یابد؟آخرین بررسی‌ها از سطح بازار عمده فروشی‌های مولوی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۱۳ تا ۲۰ هزار، برنج پاکستانی ۸ تا ۱۱ هزار، برنج هندی ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰، شکر ۳ هزار و ۸۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰، قند ۵ هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰، لیموعمانی ۶۰ هزار، نخود ۱۰ تا ۱۲ هزار، لوبیا قرمز ۱۳ تا ۱۵ هزار، لوبیا چیتی ۱۲ تا ۱۵ هزار، عدس ۸ تا ۱۰ هزار، لپه ۱۰ تا ۱۳ هزار، رب گو
۱. با خواهری رفتیم کفش خریدیم .. خیلیم دوسش دارم ^_^
۲. خاله جان بم گف چق بیبی شدی، هی داری جوون تر میشی [خدارو شکر که ماسک و کرم و پیگیریام تاثیرگذار بوده :ذوق مرگ:دی] [Vampire:دی]
۳. افطاری رفتیم خانوادگی بیرون+ زولبیا بامیه + کباب لقمه با برنج کره چکون:دی + نون و پنیر و سبزی تازه + دوغ خوشمزه 
در پیک نیک ها و مسافرتهای ما اکثر اوقات کباب میچسبه . غذای راحتی که خیلی هم طرفدار داره و و اگه بتونیم هرچه سریعتر و با کیفیت تر آماده اش کنیم که چه بهتر .منقل ابزار مهمیه هرچند که بعضی ها شاید بگویند با چهارتا آجر هم میشه در دامن طبیعت کباب کرد ولی اگر بفکر تمیزی و حفظ محیط زیست هستید وبراتون مهمه که سیخ ها را کجا میگذارید و فاصله اشون تا زغالها چقدر است و همه چیز تحت کنترل خودتون باشه ما به شما منقل مسافرتی تاشو و کیف داری معرفی می کنیم که طول
یکی از اهالی محل ما به رحمت خدا رفت. خدا رحمتش کنه...
خدارا شکر دستش به دهانش میرسید، وضع مالی خوبی داشت. 
از مدتها پیش در محل ما رسم شده بود به جای شام دادن به نذر میت، هزینه ای به شورای محل اهدا شود که صرف مسائل عام المنفعه شود. به همین صورت، ما در محل مدرسه ساختیم، زورخانه ساختیم، ورزشگاه ساختیم...
ادامه مطلب
ظرفها رو میشورم که فردایی که فقط و فقط مال خودم است وقتم بابتش نرود و صد البته خانه مرتب سرحالترم کند. نورها رو کم میکنم شجریان میگذارم. بوی کباب تابه ای ساعت ۱۲ شب میچسبد.
قرار است فردا و پس فردا بابت استعلاجی بمانم منزل و بچسبانمش به جمعه. خوب است با حال نزارم عاشق حال فردایم هستم.
۱. اپ any.do رو دان کردم ازیناس که برنامت اینارو توش میزنی [خیلی سریع و راحت و سادس .. می ارزه امتحانش بنظرم]
۲. دسکش خواهری ب دلم نمی نشس ..طرحشو عوض کردم حسم بهتر شد اصن ..حست که خوب باشه بافتنی سریع تر بالا میره [قابل توجه نیلی :دی]
۳. کباب تابه ای با فلفل ریز + چایی وانیل عزیزم با گز 
طرز تهیه کباب بره

کباب
بره یکی از لذیذترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی است که به خاطر طعم فوق
العاده خوبش طرفداران بسیاری دارد. این کباب به دلیل استفاده از گوشت بره
بسیار لذیذ است و از گران قیمت ترین کباب های ایرانی محسوب می شود.
مواد لازم کباب بره
گوشت بره ۶۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب بره
ابتدا گوشت را بشویید و پس از آبکشی ب
همه در تکاپو بودیم ولوله بود فرشید با آرامش پشت میز نهارخوری هندوانه میخورد. علی آقا به فرشید گفت: همه بخاطر شما اسپند رو آتیشن داداش؛ اونوقت شما هندونه میخوری؟ فرشید جواب داد: تو چندتا جبهه باهم جنگیدن خیلی سخته علی؛ گاهی باید بزنی به بی خیالی که سکته نکنی.
خواهری بودم عصبانی که دلم برای غوغای دل برادرش کباب میشد.
طرز تهیه میگو کبابی
میگو کبابی یا کباب میگو
یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی
قرار میگیرد. میگو کبابی طعم بسیار خاص و خوشمزه ای دارد. این غذا را می
توانید به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه میگو کبابی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم میگو کبابی
میگوی بزرگ
۵۰۰ گرم

روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری

کره
۳ قاشق غذاخوری

سیر
۳ حبه

پیازچه
برای تزیین

سیخ چوبی
به میزان کافی

نمک و ان
یک سوالی که خیلی ذهنم رو به خودش مشغول کرده اینه که چرا با وجود این همه گرونی ها این رستوران سرکوچه مون چلو کباب کوبیده رو میده پرسی 9 هزار تومن :|
........................
دوستان بزرگوار من یادم رفته بود که گزارش تصویری کمپین کوله پشتی مهر رو توی وبلاگ اطلاع رسانی کنم، از طریق لینک زیر میتونید این گزارش رو ببینید.
اینستاگرام
جاری شدی به جاده
اشک از دو چشم جاری
گفتی که می‌آیم، من منتظر اینجا
جاده‌ چه بخشنده است
مرغ دلم جز تو رازق نمی‌خواهد
دانه ز دست غیر هرگز نمیگیرد
مرغی که آشفته است
مرغی که بیمار،
مرغی که پر‌خنده‌ است
من در تکاپوی
طبخ دو تا بوسه‌ام
یک بوسه‌ی خوش طعم
گویی کباب‌دنده‌ است
یک بوسه رنگی
از نسل سیب سرخ
خوشمزه و شیرین
از عشق آکنده است
کباب ترکی در دو نوع گوشت و مرغ درست می‌شود. البته کباب ترکی مخلوط هم بسیار رایج است.



کباب ترکی یا دونر کباب از معروف‌ترین غذاهای ترکیه است. محبوبیت این کباب در ترکیه مانند محبوبیت فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه‌های خیابانی آن را می‌بینیم.
جالب است بدانید بیشترین طرفداران کباب ترکی بعد از ترکیه در کشور آلمان هستند.
مواد لازم:
سیر: ۲ حبه
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
کره: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
خاطرات سفر به باکو
در تاریخ 98.4.22 از مرز بیله سوار یکی از شهرستانهای استان اردبیل وارد جمهوری آذربایجان شهر باکو شدم قبل رفتن باید پاسپورت و ویزا گرفت هزینه ویزای باکو 28 دلار بود و عوارض خروج کشور هم برای بار اول 220 تومن بار دوم 330 و بارم سوم به بعد 440 تومان از مرز بیله سوار تا باکو 2 ساعت هست شهرهایی مثل بیله سوار،سالیان و ... تقریبا 40 دقیقه راه بقیه اتوبان بود تا باکو یکی از خوبیهای باکو فرهنگشونه آشغال بریزی زمین جریمه میکنن به خاطر اون کسی آشغ
خب به سلامتی رسیدیم به سر پایینی آبله مرغون. یعنی دهنم سرویس شد از این آبله مرغون.. وای خدای من خیلی رو اعصاب بود. الان به دونه های روی بدنم نگاه میکنم جیگرم کباب میشه. همش دون دون شده
اول از همه فاطمه گرفت.. بعد سه هفته من و مامانم گرفتیم. هنوز فالل نگرفته..
بنده خدا بابا چقدر زحمت منو کشیدن این چند روز.
الان چشمام درد میکنه نوموخوام چیزی بنویسم.
بای
برای خوردن قورمه سبزی آخر هفته هم باید شیش هفت روز صبر کنی، پس انتظار نداشته باش که زندگی بدون زحمت و گذر زمان خوبی هاشو بهت نشون بده. امیدتو به زندگی از دست نده همون طور که به قورمه سبزی آخر هفته از دست ندادی. حتی اگه احساس می کنی دیر شده به این فکر کن که این هفته مامان مریضه، هفته ی بعدی هم وجود داره.
کاملا واضحه که عکس تزیینیه و از سطح وب برداشته شده. اما قول میدم در آینده ی نه چندان نزدیک یک عکس از قورمه سبزی مادرم بذارم.
پی نوشت: کوچیک تر که بو
کباب تابه ای غذای ساده و خوش‌مزه‌ای است که به شیوه‌های گوناگون طبخ می‌شود.



کباب تابه‎ای با سیب‌زمینی، غذای خیلی خوش‌مزه و سریعی است. این غذا در‌واقع یک مدل کباب تابه‌ای است که داخل آن سیب‌زمینی دارد و با فلفل‌سبز و گوجه‌فرنگی مزه دار شده است.
مواد لازم 
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
سیب‌زمینی: یک عدد
گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
پیاز: یک عدد
فلفل‌سبز: ۳ تا ۴ عدد
کره: ۳۰ گرم
زعفران دم کرده: ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری
گلپر: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مق
هلدینگ
بزرگ عطاکو فعال در زمینه نتورک مارکتینگ با فروش محصولاتی هم چون برگر، فلافل،
کباب لقمه، جوجه کباب، کتف و بال زعفرانی و محصولات دیگر در خدمت شما است. 
شما عزیزان می توانید با شارژ کیف پول خود در سایت عطاویچ، علاوه بر
دریافت اعتبار بیشتر از غذاهای رستوران های عطاویچ هم لذت ببرید و امتیاز کسب کنید
با هلدینگ بزگ عطاکو در سایت
atamlm.ir همراه ما باشید.
 
کباب بناب یکی از انواع کباب‌های ایرانی است که در این مقاله با طرز تهیۀ آن در خانه آشنا می‌شوید.



کباب بناب یا کباب ساطوری یکی از انواع کباب‌های خوش‌مزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد. این کباب متعلق به شهرستان بناب آذربایجان است و به نام کباب آذربایجانی هم شناخته می‌شود.
مواد لازم:
گوشت گوسفند: نیم کیلو
پیاز: 2 عدد
پیازچه: 3 عدد
جعفری ساطوری: یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:



پیازها، جعفری و پیازچ
ماش پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. این غذا کاملاً سالم و مغذی است و در سلامت بدن تأثیر بسزایی دارد.
ماش پلو یکی از غذاهای بسیار مقوی و مفید و درعین‌حال خوش‌طعم است که حضورش در سفره‌های ما کمی کم‌رنگ شده است. ماش پلو غذایی ساده و راحت و حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است. این غذا کالری کمی دارد. از ماش پلو استفاده کنید و از تمام خواص ماش بهره ببرید.
مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
ماش: 2 پیمانه
پیاز: یک عدد
گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
نمک، فلفل، زردچوب
چجوری کباب نشم واسه نوزادِ پره مچوری (نوزادی که قبل سی و هش هفته به دنیا اومده) که مادرش تمام طول بارداری کدئین و آلپرازولام خورده، و حالا هم بعد از دنیا اومدنش یک عالمه مشکل داره اما حتی برای معاینات روتینش هم باید از خونواده ش خواهش کنی و هی بسپری و هی پیگیری کنی که بیارنش. چرا این طفل معصوما رو دنیا میارید؟ به دنیایی که تن سالمش هم باید جون بکنه که زنده بمونه؟
 
گفتیم تابستون میشه و مدارس تعطیله شبای که نتونستیم خوب استراحت کنیم صبحش یه چرت میتونیم بزنیم حالا !
ولی زهی خیال باطل درسته مدارس تعطیله ولی پادگان ها که تعطیل نیست ! 
رژه مکان های نظامی و انتظامی و پادگان ها هست که نشه با صدای اَجلو به نظام شون اون
کوچولو چُرت صبحگاهی هم به لطف خودشون ازت بگیرن :|:)) 
 
بابا خب منظم باشین عجبا !! مگه بچه مدرسه ای هستین خو ؟! :| این فرمانده چقدر تو بلندگو داد بزنه !!؟
به فرمانده  تون رحم نمیکنین تو رو خدا به من وا
بعد از دوسال رژیم منظم و ورزش و تغییر صد و هشتاد درجه ای لایف استایل و رسیدن به وزن چهل و شش کیلویی(حتی!)،دوباره اُفتادم به پرخوری و خب اجالتا تنها انگیزه ی امید به زندگی که سرپا نگهم داشته همین شوق پریدن سر یخچال خوردن و خوردن و خوردن ست!
هر روز تفاوت وزنم نسبت به روز قبل را واضحا احساس میکنم و گرچه درحال حاضر در خوش اندام ترین حالت ممکن خودم هستم  اما تصور هیکل ده ماه آینده ام کار سختی نیست...تصور یک گردالی که وسط راهروهای بیمارستان قل میخورد و
کباب بختیاری ترکیبی از گوشت فیلۀ مرغ و گوسفند یا گوساله است که برخلاف کباب کوبیده نیازی به چرخ کردن ندارد و راحت‌تر تهیه می‌شود. 



کباب بختیاری یکی از اصیل‌ترین کباب‌های ایرانی است که راحت تهیه می‌شود و بسیار خوش‌خوراک و خوش‌طعم است.
جالب است بدانید کباب بختیاری غذای مورد علاقۀ بسیاری از جهانگردانی است که به ایران، مخصوصاً چهارمحال‌ و بختیاری سفر می‌کنند. این کباب در مناطق مختلف با روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود.
مواد لازم:
کره: ۵۰
این غذا، غذای پیچیده‌ای نیست، اما ترکیب طعم‌ و عطر چاشنی‌هاش من رو یاد هوای ابری و بوی هیزم و جوجه کباب سیزده به در می‌اندازه، حتی اگر وسط چله‌ی تابستون باشم! قبول! زیادی شاعرانه‌ش کردم؛ ولی شاید اگه شما هم امتحانش کنید همین حس بهتون دست بده. خدا رو چه دیدید؟
ادامه مطلب
بسم الله
 
می‌گفتند:دعوایی پیش آمد. پسری پادرمیانی کرد. پسری زد. پسری مُرد. دوست پولدارِ همان پسرِ صواب کرده‌ی کباب شده، بهش گفت تو قتل را گردن بگیر من نجاتت می‌دهم. دیه را می‌دهم آزادت می‌کنم. گردن گرفت. بخاطر دوستش! پشت میله‌ها افتاد. قصاص. حرف خانواده‌ی پسر کشته شده یک کلمه‌ی چهار حرفی بود. قصاص. و لاغیر. پسر از قسمِ دروغینی که برای به گردن گرفتن قتل بود توبه کرد. دوستش دیه را می‌داد و آزادش می‌کرد؟ پسر در زندان حافظ قرآن شد. پسر اعدام شد.
آیا ذبح گوسفند در عید قربان، برخلاف حقوق حیوانات است ولی کشتن بوقلمون در روز شکرگذاری در آمریکا خیر؟!
امروز در آمریکا روز شکرگزاری بوده و همه آمریکایی‌ها از جمله جوجه روشنفکران ایرانی ساکن اونجا دارن بوقلمون درسته کباب می‌کنن و می‌زنن به بدن. اینا همونان که عید قربون به ما گیر میدن چرا گوسفندای بیچاره رو قربانی می‌کنید؟ خون گوسفند از بوقلمون رنگین‌تره؟!
اطلاعات بیشتر: https://fa.wikipedia.org/wiki/
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محبوب شمالی است که در همه جای کشور طرفدار دارد.



میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصلی شمالی است که در کنار مخلفات مختلفی صرف می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. میرزاقاسمی را می‌توان به‌عنوان پیش غذا یا مانند خورشت با کته سرو کرد. سیر چاشنی اصلی این غذااست و نباید حذف شود.
مواد لازم:
بادمجان متوسط: 3 عدد
گوجه‌فرنگی: 4 عدد
سیر: 3 حبه
تخم‌مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه در صورت تمایل
روغن
طرز تهیه:



بادمجان
 صاحب باشگاه آدم دست و دلبازیه، یه
مرده هر روز میاد بطرای پلاستیکیو‌ جم میکنه و میبره معمولا یه پسر ۸ ۹
ساله هم باهاش میاد، از اون آدمای بدبختن ک هیچی ندارن، نکته بدترش اینه که
امروز با یه پسر دو سه ساله اومده بود، آخه تو که نه پولی داری نه کاری
داری نه هیچی داری از همه بدتر معتادم هستی چرا باید بچه داشته باشی :/
فقر
و بدبختی ازشون میباره اما حداقل دو تا بچه کوچیک داره، اون بچه ها چه
آینده ایی دارن، دلم واسه پسربچه ۲ ساله کباب شد واقعا، زندگ
کباب برگ یکی از کباب‌های سنتی و قدیمی ایران است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است.



کباب برگ از کباب‌های مورد علاقۀ ایرانی‌هااست که معمولاً در رستوران‌ها سرو می‌شود. اغلب مردم تصور می‌کنند تهیۀ کباب برگ دشوار است. ولی خبر خوب این است که می‌توان با رعایت برخی نکات، یک کباب برگ مجلسی و رستورانی خوش‌مزه در منزل درست کرد.
مواد لازم:
فیلۀ گوسفند یا گوساله: یک کیلوگرم
پیاز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران در صورت
 
روزگار غریبی است دخترم! دنیا از آن غریبتر! این چه روزگاری است که یک راز آفرینش زن را در خود تحمل نمی کند. این چه عالمی است که دردانه ی خدا را از خویش می راند؟آنجا جای تو نیست.دنیا هرگز جای تو نبوده است. بیا دخترم. بیا تو از آغاز هم دنیایی نبودی. تو از بهشت آمده بودی. تو از بهشت آمده بودی 
✂️برشی از کتاب✂️▫️گریه نکنید عزیزان من!از این پس جای گریستن بسیار دارید.بر هر کدام از شما مصیبت ها می رود که جگر کوه را کباب می کند و دل سنگ را آب.▫️حسن جان!

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حمل بار از لرستان به سراسر کشور سیدمحمدمهدی صدری‌ گروه ان کا گیم سایت تخصصی هک و امنیت برنامه نویسی فایلهای آماده مشاور تحصیلی خرید و فروش ضایعات کارتن و کاغذ و ... تیم مهندسی آگرین تعمیرات پکیج دیواری و اسپلیت در شیراز دانلود ابوعلی